Losse workshops

Er worden diverse losse workshops intuïtief / vrij schilderen gegeven. Een hele dag op vrijdag of zaterdag, of juist alleen de middag doen. Voor singles een aparte zaterdagmiddag om meer vrienden te maken die ook single zijn. En wat dacht je van om met je eigen kring te komen schilderen. Er is ook aan gedacht dat niet iedereen weet wat intuïtief schilderen is. Voor hun is er een proefles.

Voor ieder wat wils!

Eendaagse workshop

Date met je ezel! workshop intuïtief schilderen

Prijs € 96,80
inclusief materiaal,
lunch, koffie en thee.

Nu aanmelden

De ééndaagse workshop “Intuïtief schilderen” is een echte verwen dag. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De dag is compleet verzorgd met koffie/thee en lunch.
Je gaat schilderen op een linnendoek met acrylverf. Meldt je aan voor een van de onderstaande data.
Wil je liever op een andere dag komen schilderen met je eigen gezelschap?
Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

De ééndaagse workshops zijn op:
vrijdag: 
zaterdag:  

Dit zijn dezelfde dagen als voor een middagworkshop. Zij doen dan alleen ’s middags mee.

Van 28 mei t/m 5 november zijn er speciale eendaagse workshops: “Vrouwen in hun kracht!”

Middagworkshop

Prijs € 46,80
inclusief materiaal,
koffie/thee.

Nu aanmelden

Verwen jezelf met een middag intuïtief schilderen.
De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.
Je gaat schilderen met acrylverf op linnendoek.
Deze middagen zijn zeer geschikt voor vrienden of familie uitjes.

De middag workshops zijn op:

Vrijdag:
Zaterdag:
De middagworkshop kan uitgebreid worden naar een eendaagse workshop

Proefworkshop

Proef workshop intuïtief schilderen

Prijs € 16,-
inclusief materiaal,
koffie/thee.

Nu aanmelden

Wil je eerst even kennismaken met Sylvia en de groep waarin je komt schilderen? Dat kan. Kom dan een proefworkshop doen tijdens een van de dagdelen. Kijk bij “Wekelijkse date met je ezel!” voor de dagen en tijden. Je gaat op een canvasbord de beginselen van intuïtief schilderen ervaren. Je hoeft niets van te voren te bedenken. Een blanco hoofd is heel erg fijn. Laat het maar gebeuren. Je zal versteld staan van je eigen kunnen.

Eigen kring workshop

Vanaf € 46,80
per persoon

Nu aanmelden

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met familie, nieuw samengestelde gezinnen, vrijgezel feestje of  gewoon “quality time” met je eigen vrienden? Kom dan met z’n allen een dag of dagdeel schilderen.
Je kunt kiezen om allemaal een eigen doek te maken of om met elkaar één groot doek te maken. Je beleeft een leuke dag en hebt gelijk een mooi aandenken om mee naar huis te nemen!
Samen prikken we een datum en bespreken we of er iets extra’s gedaan kan worden om het speciaal te maken.

“Special friends club”

Als je een vaste groep vrienden hebt en je wilt regelmatig komen schilderen, dan is het mogelijk om een eigen dagdeel daarvan te maken. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

“Wat een prachtig middag hebben we gehad. Iedereen bezig met zijn eigen schilderij en toch waren we gezellig samen bezig. Veel lol gehad en fijn om zo ontspannen met elkaar bezig te zijn.
Nu heeft die middag een heel bijzonder herinnering aangezien een paar er niet meer zijn. De herinneringen koesteren we. Het was precies op het juiste moment!” Piet.
“Om ons samengestelde gezin dichter bij elkaar te brengen zijn wij bij Sylvia gaan schilderen. Binnen no-time was iedereen enthousiast bezig en hebben wij een mooi aandenken gemaakt met elkaar dat wij ook echt samen kunnen functioneren. Het was het start van een nieuw tijdperk voor ons” Patricia.