Wekelijkse Workshop

De wekelijkse workshop is een date met jouw ezel!       

Wekelijks kun je in alle vrijheid komen schilderen. Daarin bepaal jij je eigen tempo.

Deze wekelijkse date met jouw ezel kun je betalen met een Kunstig Art strippenkaart. Het is aan jou wanneer en hoe vaak je komt schilderen. Jij bepaalt!

Werkwijze

Je begint te schilderen met acrylverf op een linnen doek. Eerst maak jij jouw schilderij naar tevredenheid. Daarna krijg je de gelegenheid te schilderen op aquarelpapier met acrylverf en te tekenen en schilderen op tekenpapier.

Je wekelijkse date met je ezel duurt 2,5 uur.

De werkperiode aan je schilderij duurt 3 á 4 weken afhankelijk van wat bij jouw persoonlijkheid past. Vind je tekenen of werken op aquarelpapier minder leuk, dan mag je uiteraard ook op een nieuw doek verder. In het atelier is een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Dit tweede doek komt voor eigen rekening. In ieder strippenkaart wordt één doek beschikbaar gesteld. Het is ook mogelijk om i.p.v. 1 groot doek te doen, 2 kleintjes te nemen. Vrijheid is blijheid.

De wekelijkse date met je ezel wordt gegeven op:

Maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Dinsdagmiddag van 13.15 uur tot 15.45 uur.
Woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur.
Woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur.
Donderdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Je kunt altijd starten met de wekelijks date met je ezel. Aangezien je individueel schildert, niets klassikaal wordt gedaan, kun je altijd instromen, mits er plek is. Het seizoen loopt van eind augustus tot ongeveer half juli. Van half juli tot half augustus zijn de zomerworkshops.

Investeringskosten:

De 9 strippenkaart kost € 198,- inclusief materiaal, waaronder 1 linnen doek. Gebruik van kwasten, ezel, spatels en het nuttigen van koffie/thee en een koekje zijn inbegrepen.
Er is ook de 4 strippenkaart. Zie strippenkaart voorwaarden voor de mogelijkheden.

Voor gevorderde de mogelijkheid om zelf materiaal mee te nemen.

Voor meer informatie over de strippenkaart

voor meer informatie over de middag workshops