“Wekelijkse date met je ezel!”

Wekelijks kun je in alle vrijheid komen schilderen. Daarin bepaal jij jouw eigen tempo. Deze wekelijkse date met jouw ezel kun je betalen met je strippenkaart. Het is aan jou wanneer en hoe vaak je komt schilderen. Jij bepaalt!
Je begint te schilderen met acrylverf op een linnen doek. Eerst wordt deze geheel naar tevredenheid afgemaakt. Daarna zijn er mogelijkheden om te gaan schilderen op aquarelpapier met acrylverf en te tekenen en schilderen op tekenpapier.
Je wekelijkse date met je ezel duurt 2,5 uur. De werkperiode aan je schilderij duurt 3 á 4 weken afhankelijk van wat bij jouw persoonlijkheid past. Vind je tekenen of werken op aquarelpapier minder leuk, dan mag je uiteraard ook op een nieuw doek verder. In het atelier is een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Dit tweede doek komt voor eigen rekening. In ieder strippenkaart wordt één doek beschikbaar gesteld. Het is ook mogelijk om i.p.v. 1 groot doek te doen, 2 kleintjes te nemen. Vrijheid is blijheid.

Een 4 strippenkaart  € 114,-
Een 9 strippenkaart € 207,-

“De wekelijkse date met je ezel” wordt gegeven op:

Dinsdagmiddag van 13.15 uur tot 15.45 uur.
Woensdagmiddag van 13.15 uur tot 15.45 uur.

Woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Donderdagmiddag van 13.15 uur tot 15.45 uur.

Je kunt altijd starten met de “wekelijks date met je ezel”. Aangezien je individueel schildert, niets klassikaal wordt gedaan, kun je altijd instromen, mits er plek is. Meld je hier aan. Het seizoen loopt van eind augustus tot ongeveer half juli. Van half juli tot half augustus zijn de zomerworkshops.

Investeringskosten:

De 9 strippenkaart kost € 207,- inclusief materiaal, waaronder 1 linnen doek. Gebruik van kwasten, ezel, spatels en het nuttigen van koffie/thee en een koekje zijn inbegrepen.
De 4 strippenkaart kost € 114,-. Zie strippenkaart voorwaarden voor de mogelijkheden.

Voor gevorderde de mogelijkheid om zelf materiaal mee te nemen.

Nu aanmelden

Robuust kunstigart.nl
“Ik ging met een heel goed gevoel naar huis.
Heel fijn dat we weer kunnen schilderen!
Het nieuwe atelier is een prettige plek om te zijn, ik ervaar het schilderen bij Sylvia ook als een verdieping, zal wel komen omdat het intuïtief schilderen is.
Je hoeft niets te presteren, het is goed wat je doet en dat geeft een gevoel van vrijheid en dan kan het gaan ontstaan.
Als je pas begint met intuïtief schilderen, kan het zijn dat je het moet gaan durven om gewoon vanuit jezelf te gaan schilderen, in vrijheid zonder oordeel over wat er ontstaat, alles is goed.
Sylvia weet dit goed te sturen, zodat je er vertrouwen in krijgt dat het goed is wat je creëert en het is goed wat je maakt! Ria

“In 2008 ben ik begonnen met schilderen bij Atelier Kunstig Art van Sylvia te Braake.
Sindsdien niet meer weggeweest en hoor nu bij het meubilair.
Ik ga niet proberen uit te leggen hoe dat komt. Ik adviseer je om over de drempel heen te stappen en het gewoon te gaan doen.
Wedden dat ook jij niet meer weggaat……!!!
Adéle

Waarom komen de deelnemers juist schilderen bij Atelier Kunstig ART?