Feng Shui

Feng Shui brengt oost en west samen in IJsselstein.

Nieuwjaarslezing

Voor ons zit oud en nieuw er weer op maar voor de Chinezen nog niet! Hun Nieuwjaar start op 16 februari a.s. Dit betekent dat wij nog tijd hebben om de nieuwe aanpassingen in ons huis en ons bedrijf uit te voeren volgens het 6.000 jaar oud systeem: Feng Shui.

Dit jaar zal Mary-Rose Kolkman, Feng Shui master /styliste haar nieuwjaarslezing houden in intieme groepjes van 4 personen. De reden daarvoor is dat het fijn is om zelf rechtstreeks aan haar je vragen te stellen en dieper in te gaan in onderwerpen die van belang zijn voor jou. Heb je al een persoonlijke berekening, neem die dan mee om alles eruit te halen wat mogelijk is.

2018 is het jaar van de  Aarde Hond.

  • Wat betekent 2018 voor jouw teken binnen de dierenriem?
  • Welke update komt er bij de persoonlijke berekeningen?
  • Waarin gaan de kinderen van 2018 uitblinken?
  • Wanneer merken we de invloeden op de wereldeconomie?
  • Wie hebben er baat bij de vrede betrekkingen?
  • Wat kan Moeder Aarde van 2018 verwachten?
  • Alles wat u nodig hebt om uw huis op 2018 voor te bereiden.

 

Al heb je zelf (nog) geen persoonlijke berekening – dat is als ware de “blue print” over wie je bent en hoe je in elkaar zit en welke elementen (water, vuur, aarde, metaal en hout) je tekort komt of juist heel sterk is – kun je nog genoeg opsteken van wat je standaard kunt gaan doen in je huis en bedrijf.

Het afgelopen jaar was bijvoorbeeld heel belangrijk om kristal in het midden van je huis te plaatsen of midden op je tafel. In de zuidhoek van je huis was het afgelopen jaar niet fijn. We hebben dat kunnen neutraliseren door geen rood in die hoek te plaatsen en juist hout en metalen voorwerpen neer te zetten. Maar komend jaar is daar een heel andere Chi en is een andere plek minder gezond voor lichaam, geest en business.

Zo zijn er vele tips en trucs die Mary-Rose ons gaat vertellen tijdens de nieuwjaarslezing om optimaal van 2018 te kunnen genieten. Daar waar de negatieve Chi (energie) zich zetelt, kan er altijd wel iets gedaan worden om het te neutraliseren. Het is net zo belangrijk om de plekken met de goede Chi te gebruiken, in te zetten en te versterken.

Informatie is te vinden op: https://webshop.knowvision.nl/product/feng-shui-nieuwjaarslezing-2018/

Waar: IJsselstein, Atelier Kunstig Art, hoek Satelietpad / Hitteschild 2-4

Wanneer: 4 februari 2018

Tijd: 13.00 – 18.00 uur

Tickets:  € 49,-.

Verbreed je horizon.

Neem eens een kijkje in de keuken van een andere cultuur – Chinese Feng Shui.

Mary-rose

 

Comments are closed.