Acties

Er is niets leukers dan nieuwe ideeën te hebben en ze ook uit te mogen voeren.

Hieronder komen steeds nieuwe acties waar jij aan mee kunt doen of misschien ken je iemand die daar blij van zou worden. Delen van deze pagina is lief en wordt gewaardeerd.

crowdfunding atelier kunstig art

Crowdfunding

Het is nu tijd om Atelier Kunstig ART voor te bereiden op de toekomst. Sylvia te Braake volgt nu een opleiding tot teken specialist. Zo kan zij meer betekenen voor anderen. Kijk hier op crowdfunding wat de toekomst plannen zijn.

“Mama’s in ‘t zonnetje”

In 2022 gaan wij deze project voortzetten. Door de C virus werden wij steeds tegengehouden om dit uit te voeren. We gaan binnenkort nieuwe dagen prikken. Heb je interesse om mee te doen met “Mama’s in ‘t zonnetje!”? Stuur een email en je komt op de lijst.

Pay it Forward IJsselstein

Deze project hopen wij te gaan promoten in januari 2022 zodra de C virus is rustiger geworden.
Er worden gratis 4 strippenkaarten gegeven aan mensen die wat creativiteit en aanmoediging kunnen gebruiken. Voor meer informatie kijk op de pagina “Pay it Forward IJsselstein”.

5 kerst inkleurplaten kunstig art

Gratis inkleurplaten

Om de creativiteit hoog te houden in deze donkere tijden en ook nog tijdens weer een lockdown, kun je Gratis Inkleurplaten downloaden. Deel ze met je familie en vrienden. Je mag de resultaten delen op de Facebook pagina van Atelier Kunstig ART.

Wij wensen je veel kleur plezier.