Wat voor acties hebben wij?

Er is niets leukers dan nieuwe ideeën te hebben en ze ook als actie uit te mogen voeren.

Hieronder komen steeds nieuwe acties waar jij aan mee kunt doen of misschien ken je iemand die daar blij van zou worden. Delen van deze pagina is lief en wordt gewaardeerd.

actie crowdfunding atelier kunstig art

Crowdfunding

Het is nu tijd om Atelier Kunstig ART voor te bereiden op de toekomst. Sylvia te Braake volgt nu een opleiding tot teken specialist. Zo kan zij meer betekenen voor anderen. Kijk hier op crowdfunding wat de toekomst plannen zijn.

actie vrouwen in hun kracht

“Vrouwen in hun kracht”

Het is nu belangrijke dan ooit voor jou als vrouw zijnde om goed in je kracht te staan. Wij helpen je een handje in dat proces door creativiteit in te zetten om in connectie te komen met jouw kracht. Heb je interesse om mee te doen met “Vrouwen in hun kracht”? Stuur een e-mail en je komt op de lijst.

Actie Pay it forward IJsselstein van Atelier Kunstig Art

Pay it Forward IJsselstein

Deze project hopen wij te gaan promoten in januari 2022 zodra de C virus is rustiger geworden.
Er worden gratis 4 strippenkaarten gegeven aan mensen die wat creativiteit en aanmoediging kunnen gebruiken. Voor meer informatie kijk op de pagina “Pay it Forward IJsselstein”.

actie kleurplaten atelier kunstig art

Gratis inkleurplaten

Om de creativiteit hoog te houden in deze donkere tijden en ook nog tijdens weer een lockdown, kun je Gratis Inkleurplaten downloaden. Deel ze met je familie en vrienden. Je mag de resultaten delen op de Facebook pagina van Atelier Kunstig ART.

Wij wensen je veel kleur plezier.