Een atelier voor de zomer!!

Ja het is eindelijk gelukt. Vandaag, 30 juni 2014 heb ik de sleutels gekregen van het atelier van Sasja Bork. Zo gaaf dat ik haar atelier mag gebruiken van de zomer. Ohhhh wat heb ik zin om te beginnen, maar eerst alles in orde maken voor de braderie in IJsselstein a.s. zaterdag, 5 juli.

Ik merk dat het nog niet goed tot me door dringt dat ik echt mag beginnen. Zoveel te doen, voor mijn gevoel, terwijl een hele atelier klaar staat. Ik ben maanden en maanden bezig geweest in mijn hoofd hoe alles aan te pakken en in eens is daar een kant en klare atelier tot mijn beschikking. Wouw, echt ongelooflijk! Niet te vatten even. Maaaaar…..

we gaan heerlijk genieten daar van de zomer. Kom je ook mee doen? Het wordt echt top. Zo veel zin heb ik, dat wil je niet weten, of toch wel….

Zomderworkshops 2014

atelier, intuïtief schilderen, Sylvia te Braake, , Permalink

Comments are closed.