Extra’s: wat wordt er nog meer georganiseerd in en door Atelier Kunstig Art?

Hieronder een verzameling van activiteiten die samen met en soms in Atelier Kunstig Art worden georganiseerd. Zoals de maandelijkse  KnowVision’s Mindset Training wat mooi aansluit bij de mindset met schilderen. Dan is er nog Feng Shui. Een Nederlandse Feng Shui master en styliste zorgt voor verschillende lezingen en workshops in Atelier Kunstig Art. Je horizon verbreden is altijd interessant. Een andere of een nieuwe mindset ontwikkelen vanuit nieuwe oogpunten kan leerzaam zijn. Wat hebben wij voor jou?

KnowVision’s Mindset Training

Elke tweede donderdagavond van de maand in Atelier Kunstig Art.

Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk een gezonde en positieve mindset is. Soms hebben wij zelf niet in de gaten dat wij iets negatiefs zeggen. Er komt een moment dat je tegen jezelf zegt “ho, dit moet veranderen”. Dan ga je aan de slag met jezelf en word je steeds bewuster over wat je zegt en hoe je handelt. Er veranderen dingen in je leven maar je hebt nog niet het succes wat je graag zou willen.

Je zit nog vol met oude emoties en je doelen behaal je niet. Wat nu?

Dit is een heel andere training dan wat ik ooit heb meegemaakt op dit gebied. Mary-Rose Kolkman geeft deze workshop en zij heeft met haar jaren ervaring aan coaching – zowel particulieren als zakelijk, NLP opleidingen en Feng Shui Master / styliste een training gemaakt met de beste methodes die zij in haar mars heeft. Zij gebruikt verschillende visualisaties. Zij geeft een mini training tussendoor. En de water puja; vanuit Feng Shui, wordt door allen ervaren als een prachtige aanwinst. Het versterkt je intenties die je op dat moment neerzet. Dit geeft een geheel andere dimensie aan het geheel en werkt lang door. Het is iets om zelf te ervaren.

Het realiseren van jouw dromen begint bij het optimaliseren van jouw gedachten!

De Mindset Workshop is geen praatgroep waarin we al onze problemen bespreken. We komen allemaal echt voor onszelf en niemand anders hoeft te weten wat ons bezielt, wat onze eigen persoonlijke drama’s zijn en wat we graag willen gaan bereiken.
Zo blijft alles privé en voor velen is dat een heel veilig gevoel. Heb je iets heftigs waar je mee zit, voel je vrij om naar Mary-Rose te gaan. Zij zal je bijstaan en alles wat jullie bespreken blijft dan tussen jullie.

Tijdens de meditaties zitten wij in een kring met onze ogen dicht en zijn de lampen uit. In een warme en met kaarslicht verlichte ruimte gaan we aan de slag. We zitten op stoelen en hebben gemakkelijker kleding aan en dat is fijn. Een trui meenemen is fijn en ook heerlijk warme sokken zodat je je schoenen uit kunt doen.

Tevens neem je een bloem mee zonder stekels en niet al te groot. Een waxinelicht die in een metalen omhulsel zit en een 10 cent muntje. Dit heeft allemaal met de water puja te maken.

Voor meer informatie en aanmelden: http://webshop.knowvision.nl/product/mindset-workshop/

Workshop
Feng Shui Lifestyle

Kennismaken met Feng Shui in al zijn facetten.

Feng Shui is een 6000 jaar oude Chinese leer over wind en water. Door wiskundige berekeningen wordt er gekeken naar de elementen – aarde, metaal, water, hout en vuur – de Chinese dierenriem tekens, Yin en Yang. Voor een uitgebreide uitleg  Wikipedia Engels

Door verschillende rekenmethodes aan de hand van je geboortetijd -datum en -plaats, kan een Feng Shui master je vertellen wat je sterke kanten (krachtbronnen) en je valkuilen zijn, hoe het beste om te gaan met je eigen element en welk element je voedt en welke je uit balans brengt.
De dagelijkse realiteit is een belangrijke onderdeel van de berekening en de nazorg.

Via een persoonlijke berekening en begeleiding kun je jouw Dress 4 Success samen laten stellen. Dus welke kleuren jou bekrachtigen vanuit je elementen, welke neutraal zijn of juist minder geschikt zijn voor je. Welke voeding geeft jou energie en herstel wat is juist het beste om te vermijden. Dit heeft allemaal met jouw eigen persoonlijke berekening en elementen te maken.

Tevens behoort het ook tot de mogelijkheden om te kijken of jouw huis het beste uit jou haalt of juist het tegenovergestelde. Als je bijvoorbeeld iedere keer heel moe voelt wanneer je enige tijd doorbrengt in je huis of er steeds onrust ontstaat, kan er meer aan de hand zijn dan ons oog kan zien. Je huis is je oase en dient jouw te dienen.

Dit geldt net zo goed voor je bedrijfspand. Ook hier is letterlijk en figuurlijk veel winst te behalen met een berekening. Misschien ken je de verhalen van bedrijven die uit hun jasje groeide en verhuisde. Toen stortte alles in. Dat had waarschijnlijk niets met de economie te maken maar dat het pand niet paste bij het bedrijf / eigenaar qua energie.

Maak vooral gebruik van deze bijzonder methode om alles uit je leven te halen wat erin zit!

Regelmatig horen wij dat iemand iets overneemt wat een ander aangereikt heeft gekregen via een persoonlijke- of pandberekening.
Dat kan desastreuze gevolgen hebben – ieder mens is uniek en ieder advies ook.

Weinig binnen Feng Shui is zo algemeen dat je kunt zeggen “one size fits all”.
Integendeel.
Hier gaat het gezegde “baat het niet, schaadt het niet” absoluut niet op. Ga hier heel zorgvuldig mee om en schakel deskundige hulp van een authentieke Feng Shui master in.

Vandaar dat ik Feng Shui evenementen in het atelier alleen organiseer met een klassieke Feng Shui master / styliste Mary-Rose Kolkman.
Ik ben erg blij met de diverse workshops die wij het afgelopen jaar gegeven hebben hier in Atelier Kunstig Art.

Onze planning bevat diverse onderdelen van Feng Shui en thema’s die erg van toepassing zijn op het actuele moment.

Planning Feng Shui activiteiten:

27 januari 2019: Nieuwjaarslezing – wat gaat het nieuwe Chinese jaar ons brengen? Hoe neutraliseren wij de minder goede energie en versterken juist die goede energie?
Zijn de elementen van het nieuwe jaar jouw bekrachtigende of mindere elementen?

14 april 2019: Workshop Feng Shui Lifestyle.
Thema: Communicatie en mindset. Positieve mindset communiceren. Maak het je onderbewustzijn wat makkelijker! Want wat kun jij doen om nieuwe liefde in dit Chinese jaar aan te trekken, te onderhouden en te cultiveren?
Hoe kun jij de gezondheid van jezelf of gezin een steuntje in de rug geven? Dus alle vormen van communicatie bewust en onbewust met een Feng Shui uitgangspunt.

29 juni 2019: Workshop Feng Shui Lifestyle.
Thema: Welvaart en overvloed. Welvaart is niet alleen meer centjes op de bank. Welvaart is goede gezondheid, gelukkig gezin, fijne carrière, kortom je hele leven en dat dan in overvloed!

28 september 2019 en 5 oktober 2019: Wealth Vase.
Wil jij jouw doelen extra kracht bij zetten? Dan is dit iets heel bijzonders voor jou. Het is een mix van Feng Shui en NLP. Tussen de “bucket list”, goalsetting, mindset met Feng Shui. Je begrijpt waarom je dit voortaan elke jaar doet voor het start van de nieuwe Chinese jaar als je dit voor de eerste keer hebt gedaan. Dit pakt je en maakt glas helder dat wat jij wilt bereiken en helpt je echt mee. Vraag Sylvia over haar ervaring hiermee!
Let op: het zijn 2 middagen.

27 oktober 2019: Workshop Feng Shui Lifetyle.
Thema: Kerst – welk kleur kerstballen brengt harmonie voor jou? Wat, waar, welke trucjes en hoe wordt jouw dinertafel een goede Feng Shui tafel voor het kerstdiner? De tips voor 2019.

Tijdens elke Workshop Feng Shui Lifestyle wordt er verteld over de grondbeginselen van Feng Shui, zodat iedereen mee kan doen. Er wordt ook een kleine berekening gemaakt waar je direct mee aan de slag kunt; inclusief de tips voor thuis om de Chi te verbeteren. Dat zal gelijk effect hebben op alle bewoners!

Feng Shui werkt veel met het onderbewustzijn. Mindset is een belangrijke onderdeel. Vandaar dat de combinatie Feng Shui en Mindset een gouden duo is en dat wij op elke tweede donderdagavond van de maand een Mindset Training geven in IJsselstein.

Voor uitgebreide informatie over elke evenement volg de links in de planning. Bij vragen kun je altijd terecht bij mij: Sylvia 06-291 35 690 of Mary-Rose Kolkman 06-543 67 536.

Sinds 2 juni 2019 is er elke zondagochtend van 10.00 – 12.00 uur op www.vandaagradio.nl onze eigen Feng Shui café. Hoe leuk is dat! Mary-Rose Kolkman presenteert het en Sylvia is van de regie. Sylvia interviewt Mary-Rose over diverse onderwerpen dat met Feng Shui te maken heeft. Je kunt op Feng Shui Café altijd de laatste radio uitzending horen. Veel luister plezier toegewenst.

Op 13 maart 2019 werd Sylvia te Braake geinterviewd door Mary-Rose Kolkman voor RTVVoorst.

Zoals genoemd in de radiouitzending hierbij de link voor de Dagboek van een Feng Shui leek, deel 11.

Wealth Vase (welvaartspot) Feng Shui 

“Geniet van jouw leven! Doe het NU, want NU komt nooit meer terug!”   

Wealth vase is een traditie binnen de Feng Shui. Je maakt je eigen pot om je welvaart, welzijn en rijkdom te stimuleren.

Hoe werkt dat? Door je eigen persoonlijke groei te stimuleren word je als het ware beloond door het universum door welvaart te verkrijgen. We denken vaak net andersom, dat ons welzijn voortkomt uit wat we vergaren in de materiële wereld, nu gaan we het omdraaien. We gaan dus eerst aan onszelf en onze wensen werken!

Mary-Rose Kolkman, onze Feng Shui master, gaat ons hierin begeleiden. Tijdens de eerste middag ontvangen we alle achtergrondinformatie die we nodig hebben voor onze welvaartspot. De tweede middag is minimaal  een week later, zodat we onze eigen spulletjes kunnen verzamelen en we onze eigen pot echt gaan maken. Dit is echt een hele korte samenvatting,

Voor meer informatie en aanmelden: Wealth Vase van Knowvision.