Geweldige openingsfeest

Op 14 maart is Atelier Kunstig Art officieel geopend. Eerst trad een delegatie van Dutch Pride op. Raakte me diep.
Zo mooi. Toen nam wethouder de heer Vincent van den Berg het woord.

foto opening met wethouder

Hij besefte dat intuïtief schilderen niet zo makkelijk zou zijn als je in eerste instantie zou denken maar vond het juist daarom heel belangrijk dat deze vorm van schilderen in ons IJsselstein wordt gegeven. De enigste plek overigens om dit te doen. Een prachtig aanvulling op het cursus aanbod. Hij was onder de indruk van de hoge kwaliteit van de schilderijen en was geraakt door wat hij zag. Ook dat de gangen in het ISM Business Center gevuld waren met de schilderijen van de cursisten waardoor de bezoekers een waardige expositie bezochten met een 60 tal schilderijen.
Na uitnodiging om te exposeren in het gemeentehuis en even kort stil te staan bij de verwoestende brand op 22 juni 2013 was hij dankbaar dat Sylvia doorgezet had om weer een atelier op te starten ondanks wat er allemaal was gebeurt de afgelopen jaren.
Daarna heeft de wethouder samen met Sylvia te Braake de eerste vakjes ingevuld van een groot tekening waar iedereen aan mee kon doen.
Een bijzonder weekend met veel belangstelling voor de kunst en de intuïtieve schilder workshops en teambuilding. Zie voor een
impressie van de opening onderstaande link waar alle foto’s opstaan.

http://www.mijnalbum.nl/Album=GWJCF6S3#EF3JIBY4

exposities, Sylvia te BraakePermalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *