Het leven is zo geweldig!

Het leven bestaat uit contrasten. Voor mij is dat zowel in de kleuren die ik gebruik als hoe mijn leven soms verlopen is. Zo verlies je in eens al je spullen in je bedrijf en dan na 15 maanden heb je een nieuw knus atelier:
atelier

10 september begonnen met workshops en zoals Ria zei “alsof we niet weg zijn geweest!” Geweldig. Zo had ik het ook ervaren. We zijn terug en hoe!

12 september deed ik voor het eerst mee aan Rotterdam International Art Fair in de Laurenskerk. Prachtige zetting! 200 kunstenaars en daar stond ik met mijn werk:

Kunstig Art Rotterdam International Art Fair

Een paar dagen later kreeg ik een bijzonder mail. Of ik contact wilde met een galerie in Ibiza die mijn werk had gezien. Wouw, zo bijzonder. “Ja dat wil ik wel” en toen….ja toen werd ik sprakeloos. Of ik mee wilde doen met Art Monaco 2015. Is dat niet een fantastische resultaat van zo’n weekend? Ik ben ook werkelijk me stem even kwijt! haha! Dit vind ik zo bijzonder.

En zo geniet ik van alles wat op mijn pad komt. Schilderen doet zeker iets bijzonders met je!

exposities, intuïtief schilderen, Permalink

Comments are closed.