Mindset Workshop

 

Elke tweede donderdagavond van de maand in Atelier Kunstig Art.

Het is duidelijk hoe belangrijk een gezonde en positieve mindset is. Soms hebben wij zelf niet in de gaten dat wij iets negatiefs zeggen. Ik ben de afgelopen jaar heel erg bewust geworden hoe wij in het Nederlandse taal, die zo verrijkt is met prachtige spreekwoorden / gezegdes en tegelijkertijd hoe negatief zij soms zijn. Ik ben daar best van geschrokken want mijn moeder gebruikte ze heel veel!! Sta eens stil bij:

 • Het leven valt maar niet mee.
 • Wie voor dubbeltje is geboren zal nooit een kwartje worden.
 • Als je kop boven de maaiveld uitsteekt…..
 • Ikke, ikke en de rest kan stikken.
 • Zoals de wind waait, waait mijn jasje.
 • Zoals de klok thuis tikt, tikt het nergens.
 • Onkruid vergaat niet.

Als je teveel van deze soort spreekwoorden gebruikt, kunnen het overtuigingen worden en dat is dan de aansturing van je mindset! Tijd om daar eens bij stil te staan, want als mensen tegen je zeggen “je zal nooit rijk worden” en jij slaat dat op in je gevoel, dan gaat jouw onderbewustzijn meewerken dat jij niet rijk wordt.

Zo zijn wij in de loop der jaren steeds meer gaan oppikken wat iemand ons als een mening heeft aangedragen terwijl als wij nu ernaar zouden kijken, dan beseffen wij dat het meer zegt over de persoon die het zei dan over onszelf. Helaas op het moment dat wij het hoorden – we waren misschien nog heel jong – hadden wij dat niet door en heeft het een groot impact op ons gehad en hoe wij in het leven staan.

Tijd voor verandering.

Er komt een moment dat je tegen jezelf zegt “ho, dit moet veranderen”. Dan ga je aan de slag met jezelf en word je steeds bewuster over wat je zegt en hoe je handelt. Er veranderen dingen in je leven maar je hebt nog niet het succes wat je graag zou willen.Je zit nog vol met oude emoties en je doelen behaal je niet. Wat nu?

Ik kan alleen zeggen dat de Mindset Training KnowVision een echte aanrader is.

Dit is een heel andere training dan wat ik ooit heb meegemaakt op dit gebied. Mary-Rose Kolkman geeft deze workshop en zij heeft met haar jaren ervaring aan coaching, NLP opleidingen en Feng Shui Master / styliste een workshop gemaakt met de beste methodes die zij in haar mars heeft. Zij gebruikt verschillende visualisaties. Zij geeft een mini training tussendoor. En de water puja; vanuit Feng Shui, wordt door allen ervaren als een prachtige aanwinst. Het versterkt je intenties die je op dat moment neerzet. Dit geeft een geheel andere dimensie aan het geheel en werkt lang door. Het is iets om zelf te ervaren.

Wat deze workshop ook zo sterk maakt is dat we altijd beginnen met opruimen van al die oude emoties die ons niet meer dienen. Bedenk eens, als je vol zit met “oude troep” en dat bedoel ik eerbiedig, dan is er geen ruimte voor nieuwe doelstellingen. Je kunt moeilijk de focus houden op iets nieuws als er oude emoties zitten te wroeten in je onderbewustzijn. Dat maakt deze workshop sterk en juist heel anders dan wat ik persoonlijk heb meegemaakt. Het werkt heel subtiel door in je onderbewustzijn. Soms na bijna een maand denk je ineens “oh ik heb toch meer energie of ik heb toch die en die klus gedaan waar ik zo tegenop zag”. Het kan ook zijn dat je een situatie vanuit een heel ander standpunt kunt inzien.

Het realiseren van jouw dromen begint bij het optimaliseren van jouw gedachten!

We zijn nu al sinds maart 2017 hiermee aan de slag en de vaste groep heeft een prachtige, solide basis neergezet. Dit houdt in dat wij met z’n allen een sterker energie hebben opgebouwd, waardoor het fijn zal zijn voor nieuwe mensen om bij aan te sluiten.

De Mindset Training is geen praatgroep waarin we al onze problemen bespreken. We komen allemaal echt voor onszelf en niemand anders hoeft te weten wat ons bezielt, wat onze eigen persoonlijke drama’s zijn en wat we graag willen gaan bereiken.

Zo blijft alles privé en voor velen is dat een heel veilig gevoel. Heb je iets heftigs waar je mee zit, voel je vrij om naar Mary-Rose te gaan. Zij zal je bijstaan en alles wat jullie bespreken blijft dan tussen jullie.

Tijdens de meditaties zitten wij in een kring met onze ogen dicht en zijn de lampen uit. In een warme en met kaarslicht verlichte ruimte gaan we aan de slag. We zitten op stoelen en hebben gemakkelijker kleding aan en dat is fijn. Een trui meenemen is fijn en ook heerlijk warme sokken zodat je je schoenen uit kunt doen.

Tevens neem je een bloem mee zonder stekels en niet al te groot. Een waxinelicht die in een metalen omhulsel zit en een 10 cent muntje. Dit heeft allemaal met de water puja te maken.

 

Dit is een workshop die gevolgd wordt door:

 • Ondernemers die meer succes willen in hun bedrijf.
 • Werknemers die graag een betere functie willen binnen het bedrijf.
 • Werknemers die juist iets heel anders willen gaan doen maar geen idee hebben wat.
 • Mensen die meer energie willen.
 • Mensen die oud zeer willen loslaten. Zij willen fris en fruitig in het leven staan.
 • Mensen die meer harmonie en rust in hun leven willen creëren.
 • Mensen die hun doelen willen behalen, van een wereldreis tot …….
 • Mensen die het fijn vinden om in connectie te zijn met zichzelf en laten alles over hun heen komen.

Voor iedereen is deze workshop geschikt. We hebben zelfs deelnemers uit Amsterdam en Deventer!

Wanneer    : de tweede donderdagavond van de maand.
Aanvang    : deur is open om 19.30 uur en we starten om 20.00 uur (deur gaat op slot) en het duurt tot ongeveer 22.15 uur.
Waar          : Atelier Kunstig Art in IJsselstein, schoolgebouw op de hoek van Hitteschild 2-4 / Satelietpad (zet Satelietpad 4 in je    TomTom en rijd een klein stukje door tot het schoolgebouw.
Aanmelden: http://webshop.knowvision.nl/product/mindset-workshop/
Tickets       : € 27,- en als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Mary-Rose ontvang je een kortingscode. Doe je voor de eerste keer mee? Meld dit eerst aan mij, Sylvia en dan ontvang je een eenmalige kortingscode voor € 7,20 korting.
Meenemen : waxinelichtje, munt 10 cent, bloem zonder stekels, warme trui en sokken.
Voor wie?   : voor iedereen.

“Geniet van jouw leven! Doe het NU, want NU komt nooit meer terug!”   

             

 

 

Comments are closed.