Mindset Workshop

Mindset Workshop KnowVision op donderdagavond
14 december in Atelier Kunstig Art.

Onlangs ontmoette ik Mary-Rose Kolkman van KnowVision. Een bijzonder vrouw die al jaren crisis coaching en mindset trainingen geeft op basis van diverse opleidingen zoals NLP en Feng Shui. Zij werkt ook met ondernemers en helpt mensen bij het vaststellen van hun goals bijvoorbeeld hun nieuwe droombaan.

Ik heb haar kunnen strikken om bij mij in het atelier Mindset Workshops te geven. Ik weet hoe belangrijk en tegelijkertijd  hoe moeilijk het is om onder alle omstandigheden altijd positief te blijven. Controle hebben over je eigen gedachten kan soms heel moeilijk zijn. Door een goede of juiste mindset (denkstijl) te hebben kan er veel veranderen in je leven. Dat heb ik zelf de afgelopen jaren ervaren en ik wil dit voor mezelf naar een hogere level brengen. Daarom laat ik mij door haar coachen om mijn dromen waar te maken.

Ik denk dat er meer mensen zijn die baat zou kunnen hebben bij deze workshop. Iedereen mag deelnemen, dus ook jouw familie en vrienden. Soms is het fijn om vanuit een heel andere optiek naar je leven, naar jezelf, naar je wensen te kijken.

Waarom bereiken anderen hun doelen gemakkelijker dan ik? Waarom loop ik tegen uitdagingen aan? Waarom kunnen anderen dit wel en ik niet? Wat wil ik nou eigenlijk echt?

Onze maatschappij zit vol met uitdagingen en negativiteit en het is absoluut begrijpelijk dat je met je gevoel hier tegenaan loopt. Tijdens de workshop mag je jouw gevoel en gedachten gaan ordenen, terwijl ook het negatieve afgevoerd mag worden.

Dit wordt gedaan d.m.v. een aantal technieken zoals hieronder wordt beschreven.

Mindfullness is ook een onderdeel om te helpen creëren wat wij graag willen.
KnowVision is om negatieve triggers op te ruimen.
Creatieve visualisatie op alfa niveau.
Feng Shui Water Puja om onze ultieme wensen tegenover onszelf te bekrachtigen. Neem een bloem (stekelvrij) mee en een geurvrij waxinelichtje.

Daarom ben ik blij dat zij dit elke 2e donderdagavond van de maand wil komen doen. Je kunt één keer komen en als je het prettig vindt dan kom je de maand erop weer. Hoe meer mensen erbij zijn, hoe sterker de energie zal zijn tijdens de visualisaties. Hierdoor krijg je zelf helder wat je wel en wat je niet wilt in je leven. Daarnaast reikt Mary-Rose je technieken aan om te starten met je doelen en de realisatie van je ultieme wensen, alles uiteraard in een ontspannen omgeving.

Iedereen is welkom, ook jouw familieleden en vrienden. De kosten zijn € 27,- per persoon. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief – Memo’s, van KnowVision ontvang je een bevestiging met daarin een code voor een gratis magazine. App of mail mij dat je mee wilt doen dan ontvang je van mij een kortingscode voor de workshop voor
€ 7,20 korting. Die is geldig tot 3 dagen voor aanvang van de workshop.
Via de webshop, zie aanmeldknop hieronder, kun je de kortingscodes invullen voor de workshop en het gratis magazine. Vanaf dat moment ontvang je de eerstvolgende nieuwsbrief zelf, inclusief de nieuwe kortingscode voor de volgende workshop.

Je bent welkom op donderdag 14 december om 19.30 uur,  om 20.00 uur starten we en gaat de deur op slot. Bij vertraging graag op tijd laten weten. Het duurt ongeveer 2 uur.

Het realiseren van jouw dromen begint bij het optimaliseren van
jouw gedachten!                  

Voor meer informatie kijk op de website  en voor aanmelden kun je terecht bij de webshop.

Ik hoop dat dit ook een mooie toegevoegde waarde wordt in jouw leven.

Het motto van Mary-Rose.

“Geniet van jouw leven! Doe het NU, want NU komt nooit meer terug!”

 

Comments are closed.