Ik hoop dat je genoten hebt van het inkleuren van de kleur platen die je pas hebt ontvangen van mij.

Heb je gevoeld wat het voor je hebt gedaan? Werd je rustige en meer ontspannen ervan? Heb je even alle zorgen (mocht je die hebben) kunnen loslaten?

Het advies wat vaak wordt gegeven aan mensen die een behoorlijke drukke baan of leven hebben, is om te gaan mediteren. Niet iedereen vind dat prettig. Inkleuren en schilderen heeft bijna precies dezelfde effect als mediteren. Alleen inkleuren en schilderen is vaak veel makkelijke voor de meeste mensen. Als cadeau voor jezelf raak je eerder met schilderen in contact met jezelf en bewuster wat er gaande is met je dan met alleen mediteren. Ieder heeft zijn eigen manier om bezig te zijn met zijn bewustwordingsproces of zoals wat met schilderen gebeurt een transformatieproces. Vandaar de vlinder als logo!

Nu heb ik een uitdaging voor je. Hieronder weer 2 inkleur platen maar een is niet zo uitgewerkt als de vorige. Nu kun je zelf nog wat doedels, vormen of juist rechte lijnen invullen. Kijk hoe dat voelt om vormen toe te voegen. Daarna ga je de tekeningen inkleuren.

Ik wens je veel plezier ermee.

Met h-ART-elijke groet,
Sylvia te Braake
Atelier Kunstig Art

Ps. Schilderen is weer iets heel anders dan inkleuren.
Wil je dat zelf ervaren? Kom dan mee doen met de “wekelijkse date met je ezel”.
We werken met een 9 strippenkaart systeem. Zo heb je veel
vrijheid en is dit erg geschikt als je bijvoorbeeld in wisselende diensten werkt.