Openingsfeest op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2015

We gaan een feestje bouwen!! Kom je ook?

Ja, eindelijk is het dan zover. In augustus 2014 zijn we begonnen met het inrichten van het atelier. Het was me toch een klus. Gezien mijn gezondheid was het van het grootste belang dat ik rustig opbouwde met de workshops en met het verdere inrichten van het atelier.
Nu, een aantal maanden later kan ik alleen maar blij zijn dat deze periode zeer goed is verlopen. Daarom is het nu de hoogste tijd om feest te vieren, want dat hebben we verdiend.

Op zaterdag 14 en zondag 15 maart, van 13.00 – 17.00 uur is het openingsweekend. Op zaterdag om 13.30 uur, zal wethouder de heer V. van den Berg de opening verrichten. Daarna kan iedereen het atelier bezichtigen. Uiteraard is iedereen van harte welkom. Zonder jullie kan het geen feest zijn, dus kom en neem familie en vrienden mee! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en na de afgelopen jaren is het nu de hoogste tijd om feest te vieren met elkaar.

Wie feest viert trakteert! Niet alleen op een hapje en een drankje maar na je bezoek is er een goodie bag dat uitgedeeld wordt zo lang de voorraad strekt. Dus zorg dat je erbij bent om te profiteren van een leuke actie!

Ik hoop jullie allemaal te zien op 14 of 15 maart in de ISM Business Center, Industrieweg 40, 3401 MA IJsselstein.

atelier, Sylvia te Braake, Permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *