Teambuilding

 

Sinds 2004 biedt Atelier Kunstig Art workshops voor het bedrijfsleven aan.

Bijvoorbeeld, als teambuilding, activiteit voor de kickoff van het nieuwe boekjaar etc. Je kunt in de workshop een aantal doelstellingen verwerken, waarbij de creativiteit van het personeel gestimuleerd wordt.
Een combinatie van werk en teambuilding.

Teambuilding in de vorm van :
– het gezamenlijk maken van één groot schilderij of         
– in groepjes werken aan verschillende schilderijen of
– ieder een eigen schilderij.
Er zijn volop mogelijkheden.

Hiermee wordt zowel de creativiteit, samenwerking alsook de samenhang van het personeel (en management) gestimuleerd.

Verbinding met elkaar, goede communicatie, het komt tijdens de workshop allemaal aan de orde.
Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk het is om actief creatief bezig te zijn. Hoe meer creativiteit wordt aangewakkerd in een mens hoe meer dit ook aanwezig zal zijn in het denken. Hierdoor komen creatieve mensen vaak sneller tot goede oplossingen als zich een probleem voor doet. Zij kunnen makkelijker “out of the box” denken.
Zie uitleg “wat is intuïtief schilderen” om meer te weten over de theorie actief creativiteit.
Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon creatief bezig te zijn en samen schilderijen te maken als decoratie voor de werkplek of het gebouw.

Deze workshops kunnen op locatie, in uw bedrijf, gegeven worden.
Om de creativiteit verder te stimuleren is het ook mogelijk om de workshop, in bijvoorbeeld, het prachtige IJsselstein te houden en dan van lunch of diner te genieten bij één van de restaurants.

Creatief denkend en handelend personeel is erg fijn. Atelier Kunstig Art biedt ook actieve creativiteit voor je personeel.

Met één telefoontje kunnen wij afspraken maken welke investering je wilt gaan doen in je personeel. Investeringskosten vanaf € 49,80 per persoon ex btw.

Op 11 februari 2015 heeft RTV9 een radio interview met Sylvia gehad. Klik hier om het te beluisteren

Geen zin om zelf te schilderen?
Maar wel zin in mooie kunst op kantoor?
De schilderijen van Sylvia zelf zijn ook te koop!
Neem contact op met Sylvia om ze in het atelier te komen bekijken.

One Response to Teambuilding

 1. René says:

  “ Wij als personeelsleden van GUEST houden ons dagelijks bezig met het helpen ontwikkelen van gastvrijheid in andere organisaties. Maar nu wilden wij ook aan de slag met het verbeteren van de communicatie binnen ons eigen team. Dit liep nog wel eens vast.
  Wat zijn je kwaliteiten, wat is de rol van iemand in het bedrijf, hoe neemt iemand zijn plek in? Op deze vragen hoopten we een antwoord te vinden in een workshop van Kunstig Art verzorgd door Sylvia te Braake.

  We werden zeer gastvrij ontvangen en hebben ons welkom gevoeld vanaf het moment dat we binnenkwamen. Sylvia had oprechte interesse in wat wij als organisatie deden en wie welke functie had. Nadat zij ons verteld had wat de bedoeling was, gingen we aan de slag. Eerst werkten we aan een kleine opdracht in subgroepen, om te wennen aan het schilderen op het doek. Daarna werkten we met elkaar aan 1 schilderij. Met 12 mensen aan 1 doek werken, vroeg heel wat aanpassingen van iedereen. De rollen werden zo duidelijk neergezet, wie doet nou wat, welk gedrag van de één roept een reactie op bij de ander, welke ruimte neemt iemand in op het doek etc.

  Door de scherpe en analytische blik van Sylvia, kon zij ons na afloop van de workshop feedback geven op wat ze zag gebeuren in houding en gedrag bij iedereen. Dit heeft ze op een coachende manier op ons overgebracht en ze heeft ons aan het denken gezet. De meesten van ons waren zich niet bewust van het feit dat hun gedrag een bepaald effect had op andere mensen. We hebben na de workshop besloten om er in de dagen daarna nog aandacht aan te geven. We hebben met elkaar gesproken over wat er naar boven was gekomen bij iedereen tijdens de workshop en wat we met deze gevoelens wilden doen. We zijn er een stuk sterker door geworden en het respect voor elkaar is gegroeid.
  Het was ontzettend leuk, boeiend en vooral leerzaam. Sylvia heeft daar een groot aandeel in gehad door haar enthousiaste manier van lesgeven en coachen. Wij zijn haar dankbaar voor deze bijzondere ervaring en de lering die we hieruit getrokken hebben. Het schilderij kreeg een mooie plek op ons kantoor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *