Vrouwen in hun kracht!

Wij, Margje Jansen en Sylvia te Braake, willen speciale workshops geven om vrouwen in hun kracht te zetten. Veel vrouwen hebben het zwaar gehad tijdens de corona lockdowns. Ze moesten ineens vanuit huis werken en sommige moesten tegelijkertijd de kinderen helpen met thuisonderwijs. Dit waren enorme stressvolle dagen, weken en maanden voor veel vrouwen.

Vrouwen in hun kracht schilder workshop

Wij willen vrouwen juist in het zonnetje zetten door een hele dag intuïtieve schilderworkshop aan te bieden om echt tijd voor zichzelf te nemen. Het is algemeen bekend dat vrouwen hun kinderen en partners vaak op de eerste plaats zetten en als je mantelzorger bent dan komt dat vaak ook voor jouw wensen.

Ik moet steeds denken aan wat er gezegd wordt als je in een vliegtuig zit. Als de zuurstofmaskers naar beneden komen omdat er een noodzaak is dan doe je zelf EERST je zuurstofmasker op en dan pak je ze voor je kinderen. Ik weet dat ik jaren automatisch dacht van “ja hoor! Nou echt niet. Eerst mijn kinderen”. Inmiddels ben ik bewust geworden dat je eerst voor jezelf MOET zorgen om juist goed voor je gezin te kunnen zorgen.

Hoe doen we dat? Goed voor onszelf zorgen. Door regelmatig een time-out te nemen en iets te gaan doen waar we kunnen ontladen en opladen. Even ertussenuit. Door iets creatiefs te doen kom je uit je hoofd en maak je connectie met je hart, je gevoel. Dat is zo belangrijk voor je eigen welzijn.

Atelier Kunstig ART wil graag mensen helpen hun creativiteit te ontplooien. Intuïtief schilderen is een eenvoudige manier om te leren schilderen. Je hebt geen schilder- of tekenervaring nodig. Je hebt alleen een beetje lef nodig om met kleuren te spelen.

Intuïtief schilderen is niet alleen schilderen. Het is ook leren je intuïtie verder te ontwikkelen wat erg handig is om te leren dealen met de dagelijkse dingen die in je leven gebeuren. Ontspanning is het resultaat van het stoppen met denken tijdens het schilderen. Je kunt niet piekeren en schilderen tegelijkertijd. Wanneer er weer contact gemaakt wordt met je hart komt er meer vreugde en balans in je lijf.

vrouwen in hun kracht workshop

Wij hebben in de eerste helft van 2022, regelmatig een ééndaagse workshop georganiseerd voor vrouwen. We hebben gewerkt met diverse thema’s. De dagen waren erg succesvol vonden de dames en daarom zetten we deze project verder door in het najaar van 2022. De dag is compleet verzorgd met een uitgebreide lunch buffet, koffie/thee en lekkers. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

Speciale Actie: voor de eendaagse workshops van 2022 ontvang je nu tijdelijk € 40,- korting per persoon op de vaste prijs van € 111,80! Pak deze kans om kennis te maken met intuïtief schilderen en wat het voor je kan betekenen.

Pak nu deze kans om zelf te kiezen voor een dagje welzijn voor je geest. Het is wetenschappelijk bewezen dat schilderen jou heel veel goeds kan doen. Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat je even “me-time” hebt om zelf bij te komen. Door te schilderen kom je in contact met jezelf en met je hart. Even geen verplichtingen en jezelf op de 1e plek zetten. In verbinding met je eigen gevoel en behoeftes. Dit heeft indirect ook een positieve invloed op de thuissituatie.

De ééndaagse workshops worden gegeven door Margje Jansen en Sylvia te Braake, eigenaar van Atelier Kunstig ART. Wij hebben beiden veel ervaring met het uiten van onze emoties op het doek en hoe bevrijdend en verhelderend dit proces is. Door het zelf te ervaren kun je pas begrijpen wat intuïtief schilderen voor je kan betekenen.

Wat heb je te verliezen? Niets.
Wat heb je te ontvangen? Tips en energie.
Wat bereik je? Ontspanning en plezier.
Wat levert het je op? Inzichten en overgave.
Wat neem je mee?
Een heel persoonlijke schilderij waar jouw kracht op staat!
Dit is nou een dagje welzijn met intuïtief schilderen.

Wij willen heel graag vrouwen bereiken zodat zij meer in contact komen met hun creativiteit, door de verbinding met hun hart.

De volgende thema’s zijn:

24 september 2022:
Lef en durf. ‘Nee’ zeggen omdat jij voor jezelf kiest. Niet voor iedereens karretje gespannen worden. Wat durf je niet? Kun je loslaten. We gaan dit oefenen op zowel papier als op doek.

5 november 2022:
Flexibiliteit. Hoe makkelijk kun je meebewegen met de stormen om je heen? Kun je weer terugkomen bij jezelf en voelen wat jij nodig hebt?

21 januari 2023:
Wie ben ik? Ken jij het gevoel dat het lijkt alsof je wel 10 verschillende petjes op hebt? Moeder, zus, schoonmaker, kok, taxichauffeur, werknemer/gever maar ook die vervelende criticastor die altijd haar mening/kritiek klaar heeft of  wat dacht je van die boze, irritante stem in je in het verkeer. Eindeloos veel van deze karakters vormen ons. Tijdens deze workshop gaan we hiermee aan de slag en vooral de karakter humor erbij houden.

Binnenkort komen de dagen voor 2023 met thema’s.

Spreekt dit je aan? Meld je hieronder aan. Je kunt je opgeven voor 1 of meerdere workshops.  Dan is jouw plek gereserveerd. Wij hebben expres verschillende thema’s gekozen in een opbouw om meer in je kracht te komen.
Vol = vol. Er kunnen 8 vrouwen meedoen per dag. Zo kunnen wij uitgebreid aandacht voor iedereen hebben.

Wij hopen meer liefde, licht en lucht in je leven te brengen door deze workshops.

Met h-ART-elijke groet,

Margje en Sylvia

Ik doe mee!