Vrouwen in hun kracht!

Zit jij er soms helemaal doorheen? Je wilt even een dagje voor jezelf hebben? Verwend worden? Creatief bezig zijn? Andere gelijkgestemde vrouwen ontmoeten?

Nou dan hoef je niet verder te kijken. De eendaagse workshop “Vrouwen in hun kracht!” biedt jou dit allemaal aan. Hoe? Lees verder….

Vrouwen in hun kracht schilder workshop

“Vrouwen in hun kracht!”
Prijs € 98,- inclusief materiaal, koffie/thee,
lunchbuffet en lekkers.
Kies je ervoor om op doek te willen werken
dan komen die kosten apart bij.

Ik doe mee!
vrouwen in hun kracht atelier kunstig art

Zaadjes planten workshop

welk typetje ben jij workshop

Workshop “Welke typetje ben jij?”

Vrouwen zijn soms te druk met hun werk, gezin, huishouden waardoor ze weinig tijd hebben voor zichzelf.  Het vervolg is dat er momenteel veel vrouwen in een burn-out zitten of zitten er tegen aan. Dan is het eigenlijk te laat. Je wilt dit juist zien te voorkomen.

Dus hoe los je dit op?

Door regelmatig tijd voor jezelf te nemen. Uit het hoofd te stappen en meer in contact komen met je hart. Spanning los laten. Ontspanning op zoeken.  Grenzen stellen en meer luisteren naar je eigen intuïtie. Dit is wat intuïtief schilderen met jou doet. Daarbij komt dat je gaat spelen met verf en de kleuren die je kiest doen ook iets met je eigen systeem. Je kunt niet piekeren en schilderen.

Wij willen heel graag vrouwen bereiken zodat zij meer in contact komen met hun hart door creatief bezig te zijn.

De volgende workshops zijn op:

7 oktober 2023
Welke typetje ben jij?
Je hebt vast gehoord dat iemand een luiwammes of een pukkie precies is. Zo heeft iedereen van deze typetjes in zich. Wij gaan deze typetjes tekenen door ze gekke bekken te geven. Hoe je dit gaat maken ga ik je helemaal uitleggen. Dit is een workshop met veel humor.
Voor meer informatie en het reserveren van je plek klik hier.

4 november 2023
7 kracht kleuren.
Waar staan ze voor en hoe kun je ze inzetten zodat jij sterker en krachtiger wordt? Door eenvoudige tekenopdracht ga jij jouw kracht kleuren en kracht kenmerken ontdekken. Deze ga je daarna gebruiken in je schilderij.
Voor meer informatie en het reserveren van je plek klik hier.

6 januari 2024
Wat zou je willen bereiken in 2024? We gaan tijdens deze workshop ons focussen op wat we in 2024 willen bereiken. Wat zou je willen leren of hebben? Bewust bezig zijn wat je doelstellingen in het leven zijn en vooral het komende jaar.  We gaan zaadjes planten. Met mixed media technieken, intuïtief schilderen en nog andere technieken gaan we hiermee aan de slag. In juli hebben wij deze workshop ook gegevens en de deelnemers waren blij verrast wat er uitkwam. Daarom wordt het nu weer herhaald.
Voor meer informatie en het reserveren van je plek klik hier.

Spreekt  een of meer van deze workshops je aan?  Meld je aan.  En vertel met welke je mee wilt doen. Vol = vol.

Wij hopen meer liefde, licht en lucht in je leven te brengen door deze workshops.

Soms is het gewoon tijd om de boel de boel te laten en voor jezelf te kiezen.

Je mag zelf kiezen of je mee wilt doen met de thema van de dag. Heb je niets met het onderwerp, ga dan zelf op ontdekking met mixed media of andere technieken. Intuïtief schilderen is ook een prachtig ingang om bij je eigen creativiteit te komen en soms ontdek je waar je zelf aan mag werken. Het is fijn om op doek te schilderen. Je kiest zelf de maat uit wat je graag wil hebben en dat betaal je apart.

De dag is compleet verzorgd met een uitgebreide lunch buffet, koffie/thee en lekkers. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

Pak nu deze kans om zelf te kiezen voor een dagje welzijn voor je geest. Het is wetenschappelijk bewezen dat schilderen en tekenen jou heel veel goeds doet.

Door iets creatiefs te doen kom je uit je hoofd en maak je connectie met je hart, je gevoel. Dit is  de rechterhersenhelft theorie en heel belangrijk voor je eigen welzijn. Ontdekken wie je werkelijk bent en waar je echt behoefte aan heb. Het kan zomaar gebeuren dat je ineens behoefte krijgt aan andere hobby’s of een andere baan. Vrouwen in de overgang waar de kinderen de deur uit zijn krijgen ineens meer ruimte voor zichzelf en ook behoefte om dingen te doen voor zichzelf.  Ze zijn even klaar met voor anderen te zorgen. Nu zijn zij aan de beurt. Misschien wordt het tijd voor een schilder hobby!!

Intuïtief schilderen is niet alleen schilderen.
Het is ook leren je intuïtie verder te ontwikkelen.
Je eigen GPS weer updaten met jouw verlangens van nu.
Wanneer je weer contact maakt met je hart komt er meer vreugde en balans in je lijf.