Kunstuitleen

Kunstuitleen is de jongste toevoeging van activiteiten van Atelier Kunstig ART. Dit is spontaan ontstaan door de behoefte van klanten die het fijn vonden om eerst een tijd een schilderij op te hangen in huis of op de zaak en zodra het hen beviel gingen ze over tot aankoop.

Uiteraard is het mogelijk om alleen te huren. Bedrijven die bij mij huren vinden het fijn om jaarlijks te wisselen. Dit geldt ook voor particulieren die graag om de zoveel tijd hun interieur een ander stijl willen geven.

Huren is de oplossing

Heel simpel. Je betaalt 10% van de verkoopwaarde van het schilderij en je kunt het schilderij voor een jaar aan je muur ophangen. Wij hebben wel een minimum huurprijs van € 49,- per jaar. Bij inschrijving wordt er eenmalig een bedrag van € 19,80 inrekening gebracht voor administratieve handelingen.

Besluit je binnen een jaar het schilderij te houden dan wordt het huurbedrag in mindering gebracht op de verkoopwaarde van het schilderij.

Koop je het niet dan vervalt het recht om het huurbedrag te verrekenen bij aankoop van een andere schilderij.

Kortom alleen de betaalde huur voor schilderij X kan verrekend worden bij aankoop van schilderij X.

Heb je interesse? Vraag dan onze digitale catalogus aan.

Zodra de benodigde overeenkomst en legitimatie is geregeld, kun je het schilderij ophalen bij Atelier Kunstig Art. Tegen een meerprijs kan het ook bij je thuis afgeleverd worden.

Uiteraard gaan wij ervanuit dat je heel goed op het verhuurde schilderij zal passen.

kunstuitleen van kunstigart.nl

Wil je weten hoe ons kunstuitleen contract er uit ziet? Download het dan hier naast. Heb je vragen neem gerust contact met ons op.

Download de PDF Kunstuitleen