Eén-op-één sessie

Soms kan het voorkomen dat je een pittige tijd achter de rug hebt en daar zou je iets mee willen doen. De boosheid, de frustratie, het verdriet moet er uit. Je wilt het kwijt. Je wilt het onder ogen zien en om dat alleen te doen is vaak onplezierig.

Het kan ook voorkomen dat je veel onrust voelt bij jezelf maar je weet niet wat het is.
Door intuïtief te schilderen en tekenen kun je daar vaak achter komen. Je doek/tekening laat het jou wel zien wat er gaande is.

Tijdelijk Speciale aanbieding

Om kennis te maken met een tekensessie.
€27,-voor de eerste consult en daarna een speciale prijs van € 36,-
kun je ervaren hoe effectief deze middel is om je te helpen met je eigen problematiek.
Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Nu aanmelden

Inzicht krijgen

Persoonlijk heeft dit mij vaak goed geholpen om weer verder te kunnen gaan;
om helderheid te krijgen;
om het negatieve gevoel kwijt te raken.
Het moment dat je inziet waar het over gaat, kun je er wat mee doen.

Extra veiligheid / privacy

Ik bied je de mogelijkheid aan om deze emoties aan te pakken via het schilderen maar dan in een sessie 1 op 1.
Niemand anders erbij. De ruimte en veiligheid om jouw verhaal en emoties te uiten.
Een doek is geduldig en kan veel hebben.
Gooi je emoties erop en kijk wat het je oplevert. Jij bepaalt de tempo.

Het is aan jou hoe lang je er mee wilt doorgaan en hoe vaak je wilt komen.
Soms is één keer al voldoende om die emotie los te laten of in ieder geval inzicht te krijgen in wat er gaande is.
Daarna kun je kiezen of je in de wekelijkse groep verder wilt gaan.

Door de jaren ervaring van les geven en begeleiding in combinatie met o.a. NLP opleidingen, Tekentaal en andere intuïtieve ontwikkelingscursussen heeft Sylvia veel kennis opgedaan en inzichten gekregen in wat een tekening of schilderij ook te vertellen heeft. Dit kan alleen acuraat samen met de maker.

Per uur € 61,80.
Na de eerste uur wordt er per kwartier afgerekend.

Nu aanmelden

Tekenen kan ook

Een andere mogelijkheid is om tekensessies te komen doen. Door eerst te bepalen wat het probleem is krijg je tekenopdrachten. Je onderbewustzijn wordt nu aangesproken om de antwoorden te geven op je specifieke probleem. Het is erg verrassend wat in een tekening tevoorschijn komt. Je hoeft echt niet te kunnen tekenen. Daar gaat het niet om. Soms worden opdrachten gegeven met pastelkrijt, ecoline, waskrijt en houtskool. Helemaal passend op jouw vraagstuk. Het is zo belangrijk om aan jezelf te blijven werken. Om oude emoties los te laten zodat het verleden je toekomst niet gaat belemmeren. Door onze opvoeding, school en maatschappij worden soms bepaalde overtuigingen in ons gedramd waar wij later veel last van kunnen hebben. Denk aan een simpele zin als “jij bent ook niet lenig!” Dit kan opgeslagen worden als niet flexibel zijn.

Door vooral tekenopdrachten te gaan doen kun je samen met Sylvia kijken wat jou belemmert. Het is heel fascinerend wat er uitkomt. Alleen die informatie wat uit jou en je tekening komt zal je helpen jouw leven te transformeren omdat je gelijk kunt resoneren met de informatie. Iets wat iemand alleen maar zegt zal vaak loze woorden blijven. Iets voelen en ervaren zal sneller resultaat hebben. Je onderbewustzijn zal gelijk gaan handelen.

De ene persoon voelt zich prettige om zich te uiten in een tekening en een andere wordt blijer met verf en doek. Door de brede kennis van Sylvia wordt er steeds gekeken wat passend is voor jou en je problematiek. Geef ook door bij je aanmelding als je een duidelijk voorkeur hebt.

Er is ook een blog over de therapeutische tekensessies – Waarom komen mensen bij mij een tekensessie doen? Hopelijk geeft het iets meer inzicht.

“Toen mijn werkgever 60 werd wilde ik hem graag een mooie herinnering kado doen. Het leek mij leuk om een middag te gaan schilderen, en dan het liefst een privé les. Zo kwamen we bij Sylvia terecht. Hoewel hij enige terughoudendheid had, verloor hij dat al snel door de rust waarmee Sylvia ons de mogelijkheden liet zien. Hij werd zelfs enthousiast.
We hebben een top middag gehad, en gingen met een mooi kunstwerk naar huis. Ik kan iedereen zo’n middag bij haar aanraden!” Daniëlle