Beschilderde wijnkisten als bijzonder (relatie)geschenk

In 2014 ben ik begonnen met het beschilderen van wijnkisten, zeegezichten, Mondriaan stijl en in oranje tinten met tekst
op de deksel.

In 2015 kreeg ik de opdracht van Natasja Bax van
The DemoScene om 6 wijnkisten te beschilderen.
Voor elke kist kreeg ik informatie over de klant zodat ik
iets heel persoonlijks kon ontwerpen. De ene kist had een golfbaan erop en een zomers tafereel, een andere zonsondergangen in Afrika en weer een andere het universum.

Zo ontstond: wijnkisten op maat gemaakt!

Voor alle 6 de klanten was het een schot in de roos en waren ze erg blij met hun eigen persoonlijk ontworpen kistje. Voor Natasja was het ook erg spannend of dit in de smaak zou vallen en ze was erg blij met de reacties.
Mijn wijnkisten gingen naar een hogere level! Duidelijk een win-win-situatie voor iedereen.

In 2016 benaderde één van Natasja’s klanten mij voor het beschilderen van een wijnkist. Marcel Groenenboom was nog steeds erg blij met zijn eigen wijnkistje die hij destijds had gekregen van Natasja en wilde nu vanuit zijn bedrijf Planon Software een uniek cadeau voor zijn eigen bijzondere klant, Victor Moussault.

Victor Moussault nam als directeur afscheid van het Mauritshuis, het moest daarom wel een hele bijzondere wijnkist worden met specifieke eisen. Het was een grote klus, uitdagend en zeer geslaagd. Zowel Marcel als Victor waren erg enthousiast over het resultaat. Het was nogal wat om iets unieks te maken voor de directeur van de Mauritshuis!

Jaarlijks beschilder ik wijnkisten voor o.a.  The DemoScene van Natasja Bax. Wat was dat weer leuk om te doen en ook nu weer een schot in de roos, wat resulteerde in hartverwarmende dankjewels voor Natasja en dan weer richting mij. Alle partijen blij; een echte win-win-actie.

Dit laat weer zien hoe mooi het is als jij net die extra moeite doet voor jouw bijzonder klant. Die zal jou en jouw bedrijf dan ook beter onthouden.
Hoe goed is dat voor het welzijn en de groei van jouw bedrijf!

Prijs vanaf € 127,- voor de standaard modellen.
Voor de unieke wijnkisten, prijs vanaf € 198,-.

Naar webshop

Reactie

I recently ordered a wine box from Sylvia (December 2022). Smooth process from first contact to delivery. The wine box turned out perfect, just as I had imagined it.  Beautiful paintings with great attention to detail.  A truly special gift for a special person – wish I could have cloned it to keep a copy myself. Thank you so much Sylvia, and greetings from Germany. 

wijnkisten kunstigart.nl