Mijn grote dank aan Liesbeth, Roos, Loes en Patricia voor al hun hulp de afgelopen week. Ik heb 7 flyers gemaakt over alle nieuwe workshopskunstuitleenteambuilding en website aanpassingen gedaan. Liesbeth heeft flink gestoeied om de tekst van de flyers weer goed Nederlands te laten klinken. Dat is echt een klus, kan ik verklappen.

Dankzij de andere dames is het atelier bijna klaar voor het open weekend op 2 en 3 september van 13-17 uur. Het was me toch een grote klus!! Ik had het zeker nooit alleen gered.

Ivonne heeft ook hard gewerkt om haar ruimte helemaal klaar te maken voor haar Kinderateljee Eigen-wijs met een heuse expositie van de werken van de kinderen. Zo leuk.

Wij hebben alleen al over de 100 schilderijen en dan hebben de andere ateliers ook nog hun werk. Dus….echt veel te bekijken.

Je komt toch ook kijken?
Zaterdag om 14.30 uur wordt het geheel geopend door wethouder de heer Foekema. Neem vooral familie, vrienden, buren en collega’s mee. We willen een duidelijk statement maken naar de gemeente hoe belangrijk ateliers zijn voor IJsselstein.

Primeur
Dankzij Betty en Henny, die mijn pilot groep waren, start ik op 18 september met een tekencursus. Dit worden klassikale lessen op de maandagavond. Kun je een keer niet (dit is echt een uitzondering) dan kun je op woensdagavond inhalen mits er plek is.

Dit is leren tekenen vanuit je rechterhersenhelft, net zoals wat wij doen met intuïtief schilderen. Met soms vreemde en grappige opdrachten ga je steeds beter leren waarnemen. Dit is precies de crux. Onze hersenen denken iets te zien maar als we het op een andere manier gaan bekijken dan blijkt dat niet zuiver te zijn. Dit begin stuk kost best wel wat tijd om je hersenen te trainen.

Kijk voor jezelf op de website: Tekenles  en zie hoe goed Betty en Henny al zelfportretten kunnen tekenen. Dit is, vind ik persoonlijk, het moeilijkst wat er is. Echt kunnen zien wie het is, is een kunst apart. En nee, we hebben echt geen beamer gebruikt wat sommige kunstenaars doen. Wij kunnen het nu echt in het “eggie”. hahaha, de dames snappen wat ik bedoel!

Alle informatie is te vinden op de website: Tekenles Schrijf je gauw in want ik heb al 1 persoon en ik moet het nog verder bekend maken.

Planning eendaagse workshops
23 september – Mixed media met thema herfst. Dit kan van alles en nog wat betekenen voor jou. Speciale prijs i.v.m. de CultiTijd € 89,-.
7 oktober – “Vrouwen in hun kracht!” met thema: Welke typetje ben jij? Ben jij de dreamer of de chaoot, de pietje-precies. Wij hebben allemaal van deze typetjes in ons. Hoe meer jij daarvan bewust bent hoe fijne het is voor jezelf. Soort gebruiksaanwijzingen. Prijs € 98,-.
28 oktober – Mixed media. Thema nog niet bekend. € 98,-.
4 november – “Vrouwen in hun kracht!” met thema: 7 kracht kleuren. Waarom is het belangrijk om deze te ontdekken? Het zal meer helder maken over jezelf. Prijs € 98,-.
25 november – Mixed media. Thema nog niet bekend. € 98,-.
6 januari 2024 – “Vrouwen in hun kracht!” met thema: “Zaadjes planten”. Wat wil jij bereiken of ontvangen in je leven in 2024. Prijs € 98,-.

5 september starten de wekelijkse workshops “Date met je ezel!”
Meld je gauw aan zodat je zeker weet dat je een plek hebt voor de komende maanden. Wij hebben verschillende pakketten. Met doek, zonder doek, alleen papier en materiaal. Hopelijk voor ieders portemonnee iets passends.

Ik heb de dinsdag- en donderdagmiddag van 13.15 – 15.45 uur en woensdagavond van 19.30-22.00 uur.
Helaas de woensdagmiddag was nog te zwaar voor mij. Ik kan best al veel, vind ik zelf, maar het moet wel verdeeld worden over de week.

Een-op-een sessies
Deze kunnen geboekt worden op maandag- woensdag- en vrijdagmiddag. Eventueel ook op een avond als het echt niet anders kan.

Er is veel te beleven in Atelier Kunstig Art de komende maanden. Dit wil je niet missen! Toch?

Reserveer gauw je plek voor de wekelijkse workshopsde eendaagse, de tekencursus en de een-op-een sessies. Dat kan gemakkelijk door deze e-mail te beantwoorden of als je nog vragen hebt kun je mij altijd bellen of Whatsapp sturen: 06-291 35 690.

Ik hoop je te zien van het weekend en anders tot één van bovenstaande workshops of sessies.

Veel creatieve plezier toegewenst voor de komende maanden.
Laat kleur jouw leven mooi maken.

“Colour is a power which directly influences the soul.”

-Wassily Kandinsky