Voor het bedrijfsleven

Atelier Kunstig ART biedt speciale workshops en trainingen aan voor het bedrijfsleven. Leven vanuit het hoofd, hart en buik is niets nieuws voor de gepassioneerde ondernemer. Als zij niet meer op hun “gut feeling”  kunnen vertrouwen dan gaan deals minder vaak door. Helaas is het in onze maatschappij,  een tendens geworden dat alles gerationaliseerd wordt. “Je kunt niet op je gevoel en intuïtie functioneren”, vinden veel mensen. Als zij eens wisten hoe je je gevoel en intuïtie juist kan gebruiken om je leven meer in the flow te krijgen, zouden ze dat echt nooit meer zeggen.

Sinds 2004 verzorgt Atelier Kunstig ART teambuilding en communicatietrainingen aan het bedrijfsleven.

Eind 2023 gingen de deuren van Atelier Kunstig Art dicht. Hopelijk kan er medio 2024 weer teambuilding / communicatietrainingen op locatie weer geboekt worden.

Relatiegeschenken
Voor jouw dierbare relaties een uniek relatiegeschenk op maat. Op verzoek beschilderen wij wijnkisten, ook met speciale voorkeursafbeeldingen of -thema’s. Deze door Atelier Kunstig ART beschilderde wijnkisten zijn uniek, bijzonder en natuurlijk nergens anders in winkels te koop.