Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Kunstig Art weetjes:

Hoe lang schilderij jij al bij Atelier Kunstig Art?
Sinds september 2018 , dit is mijn 2e schilderij met acrylverf (december was het 2018 klaar)

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Deels; het is geïnterpreteerd naar een foto.

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Ik heb nog geen vaste kleurgewoonten.

Wat heeft jou het meest verrast?
Het is wat geworden ….! en ik ga het steeds meer waarderen

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Ik begon heel vrij met een paletmes te schilderen en heb er een aantal keren tegenop gezien om er weer mee verder te gaan, omdat ik niet wist hoe, maar toen ik de schaduw werking beter door kreeg, werd het leuker. Het enthousiasme van Sylvia en mijn medecursisten hielpen me, me te overwinnen en verder te gaan. Ik ging ook steeds beter de finesses zien en kon ze met steeds kleiner wordende kwastjes nauwkeuriger vastleggen. Het resultaat vind ik nu mooi; het schilderij hangt in de huiskamer en ik kijk er dagelijks en graag naar.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Nee, niet direct.

Welke techniek heb je gebruikt?
Acrylverf opgebracht met paletmes, kwasten en soms een doekje.

Wat is de maat van het schilderij?
60 x 40 cm

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Nee