Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Kunstig Art weetjes:

Het was de bedoeling om weer bloemetjes en lijnen te maken en toen zag ik ineens de vorm van een hoofd en een vogel en dat ben ik gaan uitwerken. Ik werd er zelf heel vrolijk van. Door het inkleuren met roze, groen en geel is het meer gaan spreken. Ik werd verrast door de vrolijkheid en dat ik er verschillende figuren in zag. Ik verbaas mij nog steeds hoe makkelijk en vlot alle figuren vorm kregen en dat ik het zonder na te denken allemaal heb ingevuld. Dit schilderij liep heel vlot terwijl het heel anders is dan alle andere schilderijen.

Dit schilderij is zeker intuïtief ontstaan. Het was fijn om met vertrouwde kleuren te werken. Ik heb
veel vrolijkheid ervaren en een opgeruimd gevoel. Dat was heerlijk. Ik zou het bijna nog een keer zo doen.

Ik denk dat dit schilderij een verrassing is voor anderen. Het was voor mezelf ook een verrassing. Wat heerlijk dat er ineens iets heel anders ontstaat. Smaakt naar meer!

Neeee, het is niet te koop!