Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Kunstig Art weetjes:

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Nee. In 2012 ben ik gaan schilderen bij Atelier Kunstig Art. In eerste instantie ben ik begonnen met intuïtief schilderen, maar dat lag me absoluut niet. Ik voelde me daar erg ongelukkig onder. Daarna ben ik schilderijen gaan maken van foto’s en plaatjes, en gaf er altijd mijn eigen draai aan. Dit schilderij is een combinatie van 2 foto’s, die ik gemaakt heb bij natuurgebied Willeskop.

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Nee, ik houd van heldere  kleuren. Ik heb ook veel schilderijen waar veel meer kleur in zit, ik schilder graag met primaire kleuren en goud.

Wat heeft jou het meest verrast?
Dat ik dit kan. Er is mij altijd verteld dat ik niet kan tekenen, en dat dacht ik zelf ook. Ik ben creatief op veel gebieden, maar schilderen was helemaal nieuw voor mij.
Bij ieder nieuw schilderij ben ik opnieuw verrast.

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Verwondering over het feit dat IK dit geschilderd heb, en trots dat ik dit gepresteerd heb. Dit schilderij is een van mijn allereerste schilderijen, en het hangt in de woonkamer boven de haard. Ik ervaar rust als ik een tijdje naar dit schilderij kijk.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Nee

Welke techniek heb je gebruikt?
Ik schilder met kwast, en soms gebruik ik een doekje.
Wat is de maat van het schilderij?
60   x 40    cm

Hoe lang heb je erover gedaan?
6 sessies ? Ik weet het niet meer precies.

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Nee, absoluut niet.