Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Kunstig Art weetjes:

Hoe lang schilder je al bij Atelier Kunstig Art?
Al 8 jaar volgens mij met af en toe een onderbreking.

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Ja volledig intuïtief.

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Omdat ik niet wist wat ik wilde adviseerde Sylvia mij om met zwart/wit te beginnen en dan maar te kijken wat er gebeurt. Dat sprak me helemaal niet aan maar omdat ik weet dat Sylvia wat dat betreft heel veel kennis in huis heeft heb ik haar wijze advies opgevolgd.

Wat heeft jou het meest verrast?
Mij heeft het meest verrast dat ik door met zwart/wit te werken en volledig mijn gevoel te volgen er vanzelf opkomt welke kleur er dan opeens bij mag. Dat heb ik eerst met groen gedaan. Daarna met blauw tot er opeens geel in mocht. Heel fijn om zo met een schilderij bezig te zijn en steeds weer te kijken: wat ontstaat er? Waar mag er iets veranderen? En waar kan ik dat?

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Van alles, maar vooral de rust en het plezier om zo lang met een schilderij bezig te mogen zijn. Het bracht me iedere keer weer een enorm blij gevoel om er gewoon te zijn.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Nee, dat denk ik niet, dit is het eerste schilderij waar ik volgens mij zeker een  jaar aan heb gewerkt en het lijkt niet op de schilderijen die ik eerder heb gemaakt.

Welke techniek heb je gebruikt?
Kwast en doekje  en in het begin volgens mij de spatel, maar dat weet ik niet meer zeker.

Wat is de maat van het schilderij?
90 x 70 cm

Hoe lang heb je erover gedaan?
Heel lang, zeker voor mij, meestal ben ik er wel snel klaar mee, dat maakt dit schilderij ook bijzonder. Omdat ik het iedere keer weer heerlijk vond om eraan te werken.

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Ja.

Via vaste prijs of bieden?
Bieden vanaf € 648,-.