Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Kunstig Art weetjes:

Hoe lang schilderij jij al bij Atelier Kunstig Art?
Sinds 2005, met tussendoor wat pauzes.

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Ja, dat doe ik altijd.

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Nee, wel een ander formaat. Ik ben vertrouwd met 60×80 en dit doek is 10 cm langer.

Wat heeft jou het meest verrast?
De eindfase, daar kwam zo iets dieps naar boven, dat moest er blijkbaar uit. Het verrast mij steeds weer hoe Sylvia iedere keer weer precies de juiste vragen op de juiste tijd kan stellen. Dat resulteert in nieuwe inzichten en dus de volgende stappen op mijn doek. Deze keer werd het mij uiteindelijk heel duidelijk waarvoor die ‘twee witten plekken’ als ‘ogen’ al vanaf het begin op mijn doek stonden. Ik was blij en opgelucht dat het me duidelijk werd en toen heb ik het vervolgens geschilderd zoals het voelde. Dat was dan wel weer lastig voor mij om te doen en gelukkig naar mijn zin gelukt.

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Allemaal? Verbazing, verwondering, tevreden, nieuwsgierigheid, trots, ongeduld, frustratie, ruimte/openend, blijheid, tevredenheid en vast nog meer.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Daar heb ik geen idee van.

Welke techniek heb je gebruikt?
Acrylverf op doek, m.b.v. kwasten en doekjes.

Wat is de maat van het schilderij?
90 x 60 cm

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Ja, volgend jaar.

Via vaste prijs
€ 324,-.