Crowdfunding

“Against all odds” ben ik er nog samen met mijn atelier, Atelier Kunstig ART. Ondanks alle lockdowns, mijn dikkedarmontsteking en zelfs 2 keer corona gehad, sta ik toch weer fris en fruitig 3 middagen in het atelier. De crisis is helaas nog niet voorbij. Mensen moeten weer vertrouwen krijgen om in gezelschap te schilderen. Ze moeten letterlijk weer over de drempel heen stappen.

crowdfunding, steun actie, teambuilding

Teambuildingen en vrienden groepen
die gezamenlijk aan één schilderij werken.

Mijn naam is Sylvia te Braake. Als solistische ondernemer was het een behoorlijke uitdaging om overeind te blijven de afgelopen 2 jaar. Spaarcenten voor o.a. nieuwe laptop zijn op. Regelingen zijn over. En nu? Nu weer opbouwen alleen gaat dat niet van de ene op de andere dag. Zelf ben ik ook nog druk met mijn gezondheid. Gelukkig ben ik nu aan het opbouwen om steeds meer workshops te geven ondanks dat ik nog niet volledig hersteld ben. Ik zal mezelf nog een tijd in acht moeten nemen. Tegelijkertijd ben ik wel bezig met de toekomst om te zorgen dat ik minder kwetsbaar ben als we ineens een pandemie hebben of ik ziek word.

Sinds 2004 verzorg ik teambuildingen, één-op-één sessies en intuïtieve schilderworkshops in mijn eigen atelier, Atelier Kunstig ART. Door mijn eigen ontwikkelde methode help ik mensen om te leren schilderen in hun eigen tempo en passend bij hun eigen creativiteit om connectie te maken met hun intuïtie en gevoel. Hierdoor kunnen ze beter functioneren en zijn ze vaak veel flexibeler in hun omgang met problemen. Tevreden / gelukkige /actieve mensen zijn meer in harmonie met zichzelf en een meerwaarde voor hun omgeving.

schilderen in atelier kunstig art

Deelnemers aan de wekelijkse
“Date met je ezel!”

Wat ben ik toch aan het genieten om mijn ding weer te kunnen doen in het atelier. Dit is mijn levenslust, levenskunst. Dit zorgt ervoor dat ik een ontzettend dankbaar mens ben omdat ik mijn dromen leef. Ondanks of is het dankzij alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven, ben ik dankbaar voor een enorm portie doorzettingsvermogen en een oneindig vertrouwen in mezelf dat ik dit kan, al lijkt alles soms tegen te zitten. Blijkbaar geen lockdown of darmontsteking kan mij tegenhouden mijn droom te leven. Mijn passie is sterker dan …. ja dan wat??? Mijn passie is mijn vuur, mijn motor, mijn energie. De reden om mijn bed uit te komen en door te gaan.

Het atelier is mijn krachtplek; het maakt mij blij wanneer ik de energie voel stromen tussen mij en mijn deelnemers. Het atelier is voor de deelnemers van mijn workshops “Date met je ezel” een uitnodiging voor het ‘wekelijkse onderhoud’ om creatief bezig te zijn en tegelijkertijd in contact te komen met hun eigen kracht en intuïtie. Het gezamenlijk schilderen is zo belangrijk. Het delen van hoe het met je gaat is soms net zo belangrijk als het schilderen zelf. Wij zijn sociale wezens en functioneren beter als we geregeld contact hebben met ons medemens. Daarom is dit wekelijkse onderhoud bij Atelier Kunstig Art meer dan alleen schilderen, het is ook ervaren wat intuïtief schilderen doet met je eigen welzijn en tegelijkertijd haalt het mensen uit hun isolement.

Op dit moment is het van essentieel belang, want er zijn al veel mensen, jong en oud, die beschadigd uit de lockdowns zijn gekomen. Door het schilderen en tekenen in te zetten help ik hen om weer in hun kracht te komen en zelfs hun oude trauma’s te verwerken.

crowdfunding, steun actie,

Voor de crowdfunding heeft Sylvia 40 tekeningen gemaakt voor de verkoop. Kijk in de winkel om ze allemaal te zien.

Door de lockdowns is het mij duidelijk geworden hoe kwetsbaar ik ben als ondernemer. Tijd voor een nieuwe aanpak. Ik heb besloten om diverse online workshops toe te voegen aan mijn aanbod, en ook ondersteuning te geven aan mensen die psychische begeleiding nodig hebben door gerichte teken- en schilderoefeningen.

Daarvoor doe ik nu al een opleiding voor tekenspecialist. Door het analyseren van tekeningen en schilderijen kan ik zien waar ik mensen mee kan helpen om beter met hun problemen om te gaan.

Door deze opleiding, straks de onlinecursussen voor zowel tekenen als schilderen en mijn atelier, kan mijn missie echt volbracht worden. Ik wil zo graag veel mensen bereiken om connectie te maken met hun creativiteit, intuïtie en gevoel. “Uit hun hoofd halen” en in hun hart brengen”, dat is essentieel. Zoals wetenschappelijk is bewezen dat we meer onze linkerhersenhelft gebruiken dan onze rechter. Creativiteit en gevoel zitten voornamelijk in de rechterhersenhelft. Door creatief bezig te zijn komen je hersenen meer in balans (belangrijk bij het ouder worden om de beide helften te trainen om samen te werken) en dat zorgt ervoor dat je als mens beter in harmonie bent. Je kunt niet de hele dag in je hoofd zitten. Dan ligt een burn-out op de loer.

wie ben ik? Sylvia te Braake

Sylvia te Braake

Hoe kun je mij helpen? Door weer te komen schilderen, een nieuwe strippenkaart te kopen, een teambuilding of communicatietraining te komen doen met je bedrijf of vereniging. Een één-op-één sessie te boeken. Een tekening te kopen. Of om donateur te worden.

Als donateur steun je mij zodat ik:

  • Nieuw materiaal kan kopen voor de productie van de onlinecursussen en dat houdt in de aanschaf van o.a. een videocamera, lampen, nieuwe laptop om video’s te verwerken. Software voor o.a. video’s bewerken, online leeromgeving maken enz.

  • De opleiding tekenspecialist kan betalen incl. de benodigde materialen en boeken.

  • De komende periode geholpen ben met privé- en zakelijke rekeningen tot ik volledig hersteld bent.

Ik waardeer alle hulp die ik kan krijgen om mijn atelier overeind te houden en tegelijkertijd klaar te stomen voor de toekomst. Elke € is welkom.

Als dank is hier een link om een foto te downloaden die je bijvoorbeeld kan gebruiken als bureaublad. Een harten-tekening om ook jou blij te maken.

Ben jij ook een ondernemer? Dan bied ik jou als donateur de gelegenheid om jouw logo en een link naar jouw website te plaatsen op mijn website.

Enorm bedankt voor je interesse.

Met dankbaarheid en h-ART-elijke groeten,

Sylvia te Braake

Ps. Delen van dit bericht is lief en wordt gewaardeerd.

Donatie maken

Mijn dank aan de volgende  investeerders –
hier komt jouw logo met link naar je website, zodra
ik die via een email heb ontvangen.

logo Mary-Rose Kolkman, feng shui master, side kick