Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Kunstig Art weetjes:

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Ja.

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Nee.

Wat heeft jou het meest verrast?
Dat het heel snel duidelijk werd wat het verhaal was in deze schilderij. De zwangere vrouw staat voor, in verwachting zijn voor wat de toekomst gaat brengen. Met nieuwe maan zet ik mijn nieuwe intenties neer – dat zijn de biddende handen – voor de komende maand en met volle maan mag ik de vruchten plukken – de boom staat voor groei.

Deze keer de intentie neergezet dat alle goeds mag komen zonder te benoemen wat het werkelijk “moet” zijn of hoe het er uit dient te zien. Daarom is de rechterkant behoorlijk leeg om juist ruimte te scheppen voor nieuwe ervaringen.Wel stromend water want het leven is in beweging.

Ik laat mij nu verrassen door het universum en ik let op de synchroniciteit in mijn leven.

Vol positieve verwachting kijk ik na uit wat de toekomst gaat brengen voor mij!

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Blijdschap, verbazing, humor, positiviteit, nieuwsgierigheid, rust en ontspanning. Het was weer een heerlijke ontdekkingsreis en een fijne ervaring dat ik niet alles hoef vol te maken of in te vullen.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Ja.

Welke techniek heb je gebruikt?
Doekje en kwast.

Wat is de maat van het schilderij?
40 x 60 cm

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Ja.

Via vaste prijs of bieden?
Vaste prijs € 460,-.