Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Kunstig Art weetjes:

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Jazeker!

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Nee paars / magenta tinten vond ik toen al zo leuk – 2004.

Wat heeft jou het meest verrast?
Dat het volledig mijn eigen fantasie wereld werd en dat het voor mij niet belangrijk was of het nu logisch was of niet. Dit was mijn wereld, mijn plek.

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Vooral blijdschap en nieuwsgierigheid wat er steeds zou ontstaan. Zou ik het kunnen realiseren zoals ik het in mijn geestesoog zag? Ik was ook erg trots op deze schilderij. Het heeft mij enorm veel plezier gegeven en ik vond het ook altijd heel leuk hoe mensen daarop reageerden. De een vond de kleuren geweldig en een ander vreselijk! Dat mag.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Een beetje wel.

Welke techniek heb je gebruikt?
Begonnen met doekje en verder penseel en spatel.

Wat is de maat van het schilderij?
80 x 60 cm

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Helaas deze is niet te koop. Deze is verloren gegaan tijdens het brand van het atelier in 2013.