Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

New Horizons

Kunstig Art weetjes:

Hoe lang schilderij jij al bij Atelier Kunstig Art?
Haha, 15 jaar natuurlijk, en ook voor die tijd schilderde ik al lang.

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Zeker weten.

Hoe ervaarde jij het schilderproces?
Heerlijk. Ik weet dat ik toen erg behoefte had aan rode tinten. Toen de basis klaar was had ik ineens erg behoefte om met een spatel aan de slag te gaan. Dat is altijd een gok, doe ik het wel of doe ik het niet! Ik deed het toch en zag letterlijk steeds een nieuwe horizon ontstaan. Dat was weer een prachtige “wake-up call”. Wat gaat de toekomst mij brengen? Ga ik mijn horizon verbreden? Welke ervaringen en avonturen wil ik gaan meemaken? Ik ging dus in dat proces en kon erg genieten van wat er bij mij opkwam.

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Nee.

Wat heeft jou het meest verrast?
Dat er weer wat getriggerd werd in mij waardoor ik enorm de behoefte kreeg om letterlijk onder woorden te brengen wat de toekomst mag brengen. Dit schilderij is van 2016 en als ik er nu op terugkijk, weet ik zeker dat er veel dingen gebeurd zijn die ik toen niet had bedacht. Zoals nu een pop-up galerie in de binnenstad van IJsselstein starten! We kunnen in ieder geval vaststellen – ik verbreed weer mijn horizon!

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Blijdschap, verbazing en geïntrigeerd worden welke nieuwe horizonnen ik wil ervaren.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Ik denk dat er inmiddels niets meer is wat ik maak, dat anderen wel of niet verwachten van mij.

Welke techniek heb je gebruikt?
Kwast en spatel, vooral nat in nat.

Wat is de maat van het schilderij?
50 x 100 cm

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Ja. Het staat nu in de etalage van Kunstig ART’s Community op de Utrechtsestraat 37.

Vaste prijs € 800,-.

Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Sylvia te Braake