Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

Oeps uit de kunst gegrepen kunstigart.nl

De eerste opzet.

Kunstig Art weetjes:

Hoe lang schilderij jij al bij Atelier Kunstig Art?
Bijna 15 jaar!

Is dit schilderij intuïtief ontstaan?
Absoluut.

Heb je andere kleuren gebruikt dan gewoonlijk?
Nee.

Wat heeft jou het meest verrast?
In het begin zag het er heel anders uit. Een soort donker grot om lichte kleuren heen. Toen begon een soort landschap te ontstaan. Dat voelde niet fijn. Ik voelde mij beperkt. Ingedamd. Ik begon ook teveel te denken. Waar was mijn speelse gevoel gebleven? Waarom zit ik mij zo te beperken? Waar was die enthousiaste gevoel vol energie gebleven?

Toen ik dat allemaal besefte heb ik de hele grot aan gort geholpen! Weg ermee. Ik wilde licht boven in mijn schilderij en alles zwierig en in beweging. Toen kwam de spatel. Eerst een beetje voorzichtig alsof ik voorzichtig met mijn teentjes wil voelen hoe heet het water is!

En zodra ik weer het goede gevoel had was ik weg. Ik voelde de verbinding met het universum rechts bovenin dat gelijk verbinding maakte met links onder, Moeder Aarde. De energie stroomde weer door mij heen en ik kreeg het steeds warmer. Toen wist ik dat weer in de flow was.

Vandaag las ik het zin “Allow your Soul to fly” – gun je ziel om te vliegen. Prachtig. Dit is absoluut wat er gebeurede en wat de laatste tijd in mijn leven aan het gebeuren is.

Welke emotie(s) heb je ervaren?
Heerlijk weer vrij schilderen. Gehaast. Vast zitten. Ongemakkelijk. Loslaten. Connectie maken met mezelf. Blijheid en energie die stroomt. In overgave bezig zijn. Vurige verbinding. Helemaal happy en in mijn doen.

Denk je dat anderen dit schilderij van jou hadden verwacht?
Dat zeker MAAR ik zal gelijk opbiechten dat ik al een foto heb genomen en het ondertekend heb VOOR dat ik de randjes af had!! Ik zal maandagavond gelijk de randjes doen voor ik op mijn kop krijg, hahahaha!!
(Voor de niet mee schilderende mensen – dit is mijn dingetje, dat schilderijen pas af zijn als de randen ook netjes afgewerkt zijn.

Welke techniek heb je gebruikt?
Kwast, nat in nat en spatel.

Wat is de maat van het schilderij?
70 x 100 cm

Als iemand interesse heeft, zou jij het willen verkopen?
Dat mag.

Via vaste prijs of bieden?
Bieden vanaf € 980,-.