Dit is iets wat ik al jaren geleden, eigenlijk vanaf dat ik zelf begon met schilderen, heb ontdekt en ervaren. Het gevoel werd nog sterker toen ik les ging geven. Ik zag dat het systeem wat ik had overgenomen van de persoon waar ik zelf les van kreeg een belemmering was in die vrijheid. Ik paste mijn manier van lesgeven aan en dat gaf mij vrijheid en was duidelijk een weldaad voor mijn cursisten. Vrijheid om net zo lang over een schilderij te doen als je zelf wilt en als je alleen op doek wil schilderen, prima, dat kan ook.

Knagen

De laatste maanden ging er iets bij mij knagen en dat was heel vervelend. Ik wil vooral plezier hebben in mijn werk. Op moment dat er iets schuurt en wringt dan is het tijd om te kijken wat er nu gaande is.

Daar kwam ik snel achter. De vaste 10 wekelijkse systeem en de strippenkaart. Teveel opties en bij beide systemen wilde het, in mijn beleving, net niet goed werken voor alle partijen. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om met mijn bedrijfscoach te brainstormen en hebben we als ware, alles overhoop gegooid en een simpel en eenvoudig systeem bedacht voor iedereen.

Een nieuw systeem

Er komt één strippenkaart voor 9 keer schilderen en die is een jaar geldig.

Het moet haalbaar zijn voor iedereen!

Het betekent ook, dat als je 3 weken voor het einde van jouw jaar nog 3 keer hebt om te komen schilderen en die niet inlost, dan heb je pech. Het is jouw risico om tot het laatst moment te wachten om gebruik te maken van je strippen.

Eigen verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid ligt bij jou en dat houdt ook in, dat je zelf moet aanmelden wanneer je komt schilderen. Vroeger ging ik ervan uit dat je er was, tenzij je afbelde.

Nu wordt het andersom.

Met de tijd komt er een online agenda en kun je jouw plek reserveren op jouw gewenste dagdeel. Kom je uiteindelijk niet, dan ben je je strip kwijt. Afmelden dient minimaal 24 uur van te voren. Het is voor mij belangrijk om mogelijkheden te scheppen voor alle ezels, zonder wachtende die niet aanbod komen omdat er niet tijdig is afgemeld. We gaan voor groei en stabiliteit!

Kijk hier voor alle voorwaarden.

Speciaal voor jou

Een nieuw begin, zo voelt het. Om dit heugelijke feit te vieren, start ik met een speciale aanbieding voor iedereen!
9 keer schilderen en 8 keer betalen! Dat betekent i.p.v. € 189 betaal je nu € 168.

Zomeractie Atelier Kunstig Art

Voel de vrijheid!

Oh ja, en wat ook leuk is met ons nieuw strippenkaart systeem, is dat je het ook mag gebruiken voor een losse zaterdagmiddag workshop, bijvoorbeeld voor de aanstaande workshop “De kunst van Zen, meditatie en intuïtief schilderen”, die kost € 49,80. Dit kun je betalen met 2 strippen en € 8 voor de Zenmeditaties. Hoe leuk is dat!!

Middagworkshops

De prijs van de middag workshop is gewijzigd. Die gaat voortaan € 41,80 kosten inclusief materiaal.

Voor iedereen met een nieuwe strippenkaart staat het vrij om zowel de doordeweekse schilderscursus te volgen als de middag workshops.

Bij voldoende animo bestaat de mogelijkheid de workshop “De kunst van Zen, meditatie en  intuïtief schilderen” te herhalen.

Wij krijgen dus meer vrijheid en mogelijkheden en dat lijkt mij heel gaaf.

Zomerworkshops

Zomerworkshops

Voor ieder wat wils:

  • Eén losse ochtend / middag / avond workshop van 3 uur.  
  • Basis cursus van 4 keer van 2,5 uur per dagdeel, waarbij je een grote doek kunt realiseren.
  • Betalen met bestaande (oude) of nieuwe strippenkaart. Strippenkaart vol, koop gewoon een nieuwe.

Voor veel mensen is de zomerperiode ongewenst stil, omdat verenigingen en activiteiten dan pauzeren. Afgelopen jaren heb ik gezien dat er absoluut animo is voor de zomerworkshops

Voel je welkom en kom genieten van alle mogelijkheden!

Tot gauw, liefs
Sylvia

P.S. heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de nieuw strippenkaart, dan kun je mij gerust bellen op 06-291 35 690 of een e-mail sturen.