Vergeef me dat ik je heb laten schrikken met de vorige titel van mijn nieuwsbrief. Ik was zelf ook een beetje in de bonen. Ik denk dat de titel, “Ik stop ermee!” een boodschap naar mijzelf toe was, dat ik moest stoppen en rust mocht nemen! Als ik eenmaal een idee in mijn hoofd heb dat het vandaag gedaan moet worden, dan ga ik toch mijn best doen om het ook voor elkaar te krijgen. Niet altijd handig.

Balans

Het is soms ook best lastig om die balans te vinden tussen de “verplichtingen” en “workshops/schilderen/genieten”. Ik weet dat het bij elkaar hoort en dat het gedaan moet worden, maar ik merkte de laatste tijd dat ik zo graag meer tijd wilde besteden aan experimenteren en zelf schilderen. Daar word ik tenslotte heel erg blij van.

Ik ben erg blij dat ik mensen om me heen heb die meehelpen met een aantal taken zodat ik ook aan  mijn verplichtingen kan voldoen en daardoor meer tijd over heb om mijn hart te blijven volgen.

Een vraag

Als tijd, geld en misschien ook energie geen rol speelt, wat zou jij nu dan het liefst willen doen? Wat zou jou nu zo gelukkig maken? Volg jij je hart?

Ik ben benieuwd wat het is voor jou. Voor mij is het echt schilderen. Iets creëren wat er nooit eerder was. Mensen helpen door workshops te verzorgen of door de boodschappen in mijn schilderijen.

Ik zou het leuk vinden om je reactie hieronder te lezen, als je dat wilt delen.

Liefs Sylvia

ps. Wil je meer weten over intuïtief schilderen neem dan contact met mij op.